zoeken
Nieuws

Town Hall #1: De kop is eraf!

26 september 2019
detail iamge

Overlast, vervuiling, tekort aan ruimte voor kleine bedrijven, en ook een heleboel positieve verhalen; het kwam allemaal aan bod bij de eerste Town Hall-bijeenkomst van de Rotterdamse VVD. Ondernemers, bewoners en andere betrokkenen hebben veel verbeterpunten gegeven voor deze bijzondere wijk. We zijn met een volle To do-lijst teruggekeerd naar de Coolsingel. 

Vincent Karremans: ‘Wat is er nou mooier dan met bewoners zelf te bespreken wat er beter kan in hun eigen wijk? Daar zijn we voor gekozen: om wat te betekenen voor al die hardwerkende Rotterdammers. Dankzij een groep onwijs geïnteresseerde en betrokken bewoners van Katendrecht en omgeving hebben we een lijst vol punten die we kunnen gaan op- en aanpakken’. 

Zo vinden de bewoners de omgeving van het Deliplein en de nieuwe Fenixloods wel erg stenig en te weinig groen. Daarnaast wordt er te vaak te hard gescheurd door de straten en is er regelmatig overlast van aso’s die kabaal maken en de boel vies achterlaten. Allemaal concrete zaken die de Rotterdamse VVD de komende tijd gaat oppakken.

Karremans: ‘De hele todo-lijst komt binnenkort online zodat iedereen kan zien waar we al mee bezig zijn en nog belangrijker: wat we al hebben aangepakt. Wordt vervolgd dus!’

Katendrecht Feijenoord Vincent Karremans
WORD VVD'ER